Onze vacatures

Fieldfisher groeit en verwelkomt aanstormend en gevestigd talent. Hieronder vind je de huidige vacatures bij Fieldfisher in Amsterdam. Staat jouw ideale functie er nog niet tussen, maar denk je wel dat Fieldfisher bij jou past? Stuur ons een open sollicitatie via de button rechts bovenaan.

Vacatures

Juridisch Secretarieel Medewerker

Fieldfisher zoekt een nieuwe ervaren Juridisch Secretarieel Medewerker. Wil jij de volgende stap zetten in jouw carrière binnen een diverse groep collega’s en samen met de fee-earners aan de slag gaan voor onze (inter)nationale cliënten? Lees verder om meer te weten te komen.

Student-stagiair

Fieldfisher zoekt een nieuwe collega Student-stagiair in Amsterdam.
Sta jij te popelen om aan de slag te gaan voor (inter)nationale cliënten? Lees verder om meer te weten te komen.

Advocaat-medewerker Contracting & Dispute Resolution

Fieldfisher zoekt een nieuwe ervaren collega voor haar Contracting & Dispute Resolution- sectie in Amsterdam. Wil jij de volgende stap zetten in jouw carrière, doorgroeien binnen een diverse groep collega’s, en aan de slag voor onze (inter)nationale cliënten? Lees verder om meer te weten te komen.

 

Contact

Heb je nog vragen voordat je solliciteert? Kijk dan even bij de veel gestelde vragen (FAQ). Staat je vraag daar niet bij? Neem gerust even contact op!