werken bij fieldfisher

Samen boeken we succes.

Internationaal advocatenkantoor Fieldfisher combineert juridische kracht en innovatie met een open, energieke sfeer. Wij koesteren de persoonlijke benadering en ondersteunen elkaar in het najagen van professionele en persoonlijke doelen. Maak jij straks deel uit van ons hechte en ambitieuze team?

Wereldwijd actief

Met de verschillende expertises van een internationaal netwerk ondersteunen we cliënten wereldwijd.

1.800+ werknemers

We werken samen met onze 26 partnerkantoren in 11 landen.

In Amsterdam sinds 2017

Fieldfisher werd opgericht in 1835. In 2017 openden we onze deuren in Amsterdam. Sindsdien groeien we door.

Fieldfisher

Fieldfisher is een Europees advocatenkantoor met toonaangevende praktijken op het gebied van technologie, financiële dienstverlening, energie & natuurlijke hulpbronnen en biowetenschappen.

Wij geloven in de kracht van de mensen om ons heen dus werken we samen met onze cliënten, stemmen we onze diensten af op hun behoeften en integreren we waar nodig geavanceerde juridische technologieën. Cliënten kiezen voor Fieldfisher, omdat we zorgen voor oplossingen die niet alleen beantwoorden aan de zakelijke behoeften van onze cliënten, maar ook pragmatisch en innovatief zijn. En dat doen we dan ook nog eens op tijd en tegen de afgesproken prijs. Ons Europese netwerk wordt ondersteund door onze kantoren in de VS en China en internationale partnerbedrijven, waardoor we cliënten over de hele wereld kunnen adviseren met efficiëntie en toewijding.

Onze vacatures

Hetportretbureau 87 Fieldfisher 12 09 2022 11836 1 | Fieldfisher

”De informele manier waarop we met elkaar omgaan, maakt dat ons kantoor een fijne sfeer kent. Dat zorgt er voor dat je jezelf kunt zijn en maakt persoonlijke en juridische ontwikkeling makkelijker.”

Neville Bhikha

CANDIDATE CIVIL-LAW NOTARY, CORPORATE

Merel van Aar high groot 90787374 1 | Fieldfisher

“Wat mij aanspreekt aan werken bij Fieldfisher is de bijzondere combinatie van ons kleine en hechte team in Amsterdam aan de ene kant en het grote internationale netwerk van Fieldfisher aan de andere kant. Bij Fieldfisher werk je met toewijding aan uitdagende zaken voor topcliënten, maar staat de menselijke maat voorop en krijg je alle ruimte om jezelf te zijn.”

Merel van Aar

ASSOCIATE, TECHNOLOGY OUTSOURCING AND PRIVACY

Hetportretbureau 87 Fieldfisher 12 09 2022 11734 1 | Fieldfisher

“Een groot verschil met veel grote en traditionele kantoren is dat we hier graag samen met de medewerkers ideeën voor ons kantoor bedenken,
in plaats van ideeën voor hen te bedenken.”

Marinus de Waal

PARTNER, FINANCE

Wereldwijd netwerk

Fieldfisher heeft 27 partnerkantoren in elf landen. Zo vind je ons niet alleen in Amsterdam, maar ook in Barcelona, Brussel, Berlijn, Londen, Milaan, Parijs, Rome, Shanghai en Silicon Valley.